Дорогі друзі!

12:09
Thumbnail

  Рада вітати Вас на моїй веб-сторінці. Повідомляю: тут є що читати! А головне – ніхто не залишиться без уваги. Адже представлений Вашій увазі сайт має стати своєрідною з'єднуючою ланкою між законодавцем та народом. 
  З цією метою на сайті функціонує  Розділ «Надіслати звернення до народного депутата» де Ви зможете поставити мені запитання  та отримати оперативну, кваліфіковану відповідь, або звернутися до мене за порадою чи допомогою.
  У Розділі «Діяльність у Верховній Раді України» Ви можете постійно знайомитися з новелами законотворчої діяльності, дізнатись про депутатські запити, ініційовані мною. 
  Вважаю, що сайт не повинен бути «сухим», тому на сайті Ви можете ознайомитися з Розділом «Фотоальбоми» та «Відео». Запевняю, ці розділи будуть цікавими для кожного.
  Для мене дуже важливо дізнатися думку кожного з Вас, почути ваші поради чи зауваження. 
  Я дуже сподіваюсь, що даний сайт буде для Вас постійним джерелом корисної інформації, адже він зроблений для того, щоб налагодити наше з Вами спілкування та бути ефективним помічником у захисті Ваших законних прав та інтересів.

З повагою до кожного з Вас,

ВІКТОРІЯ БУЛАХ,
народний депутат України,
голова підкомітету  з питань гарантування вкладів громадян та захисту прав споживачів фінансових послуг Комітету Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності